Päiväkoti Omenapuu

Päiväkoti Omenapuu on yksityinen päiväkoti, jonka ylläpitäjä on Kristillinen kasvatus Omenapuu ry. 

Päiväkoti Omenapuu on hyväksytty Lappeenrannan kaupungin varhaiskasvatuksen palvelusetelipalvelujen tuottajaksi sekä esiopetuksen järjestäjäksi.

Päiväkodissa on tällä hetkellä 35 varhaiskasvatuspaikkaa, sisältäen esiopetusryhmän seuraavana vuonna kouluun lähteville lapsille.

Päiväkoti
Ruukinmäentie 2, 53550 Lappeenranta
044-335 7360
paivakoti.omenapuu@gmail.com

Tutustu toimintaan tarkemmin:

Päiväkotilaisille

Päiväkotimme on auki arkisin klo 6.30-17.00. (tarvittaessa klo 6.00-17.30). Noudatamme toiminnassamme Lappeenrannan kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa ja toimintaamme sisältyvät kaikki samat sisältöalueet kuin kunnallisissa päiväkodeissa. Omenapuussa myös kristilliset arvot ja luonnon läheisyys ovat tärkeitä toimintakulttuuriin vaikuttavia asioita. Molemmat opettajistamme ovat Metsämörrikoulutettuja ja etenkin isommat lapset retkeilevät luonnossa viikoittain. Pienessä yksikössä pyrimme luomaan lapselle kasvurauhan ja mahdollisuuden kiireettömiin kohtaamisiin. Iloksemme olemme saaneet sensitiivisestä kasvatuksesta kiitostakin.

Omenapuussa saadaan nauttia oman keittiön palveluista, joten lapset saavat joka päivä herkullista vastavalmistettua ruokaa. Ruokalista noudattaa pääsääntöisesti kaupungin päiväkotien ruokalistaa.

Lapselle varhaiskasvatuspaikka

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan ottamalla yhteyttä suoraan päiväkotiimme. Suosittelemme hakemaan paikkaa ajoissa. Voit myös soittaa ja tiedustella mahdollisesti vapautumassa olevia paikkoja. Palvelusetelisopimuksen vuoksi varhaiskasvatus meillä on perheelle samanhintaista kuin kaupunginkin päiväkodeissa. Myös yksityinen sijoitus lähikunnista on mahdollinen.