Tue toimintaamme sinulle sopivalla tavalla

Toimintamme kaipaa tukeasi. Valitse sopivin tapa tukea ja osallistua toimintaamme. Voit liittyä kummiksi alk. 20€ kuukausilahjoituksella ja liittymällä yhdistyksemme jäseneksi voit myös olla osa tärkeää toimintaa nuorten ja lasten hyväksi. Tutustu toimintaamme oheisella videolla.Kummiksi alk. 20€/kk

Kummina lahjoitat kuukausittain valitsemasi summan koulun toiminnan tukemiseen.
Kummitoiminta ei velvoita osallistumaan yhdistyksen toimintaan.

Kannattaa voit 20€ tai 50€ /kk suuruisella kuukausittaisella lahjoituksella, jolla osallistut kiinteistön
ja henkilöstön jatkuviin kuluihin. Apusi on meille tärkeää. 


Yhdistyksellä on rahankeräyslupa Kaakkois-Suomen alueelle (Etelä-Karjala ja Kymenlaakso), joka tarkoittaa, että Kaakkois-Suomen alueelta voit siis ryhtyä kummiksi tai antaa kertalahjoituksen vapaasti ilman yhdistyksen jäsenyyttä. 

Yhdistyksen jäseneksi liittymällä voit kuitenkin ryhtyä kummiksi mistä päin maailmaa tahansa. Kummi-toiminta yrityksille

Tarjoamme myös kaakkoissuomalaisille yrityksille tilaisuuden tehdä hyvää lasten ja nuorten kasvatuksen ja koulutuksen mahdollistamiseen. Yrityksen kummina lahjoitetut varat käytetään koulun kiinteisiin kuluihin sekä toiminnan kehittämiseen. Kummius tarjoaa näkyvyyttä, hyvien arvojen mukaista kannatustoimintaa sekä koululaisten kanssa yhteistyössä toteutettavia kampanjoita. 

Yhdistyksen jäseneksi

Otamme mielellämme yhdistykseen uusia jäseniä, joko vain hanketta jäsenyydellään kannattamaan, tai yhdistyksessä aktiivisesti toimimaan! Näin tärkeässä ja suuressa hankkeessa meitä ei ole koskaan liikaa! Jäsenille postitamme Infokirjeen toiminnastamme ja koulun ja päiväkodin kuulumisista muutaman kerran vuodessa. 

Jäsenyyden hinta on 50€/vuosi ja jäsenenä voit valita kuinka aktiivisesti osallistut mukaan yhdistyksemme toimintaan.

Yhdistyksen jäsenenä voit olla mukana monenlaisissa kampanjoissa. Ja itse voit ideoida lisää hankettamme tukevaa toimintaa. Uudet ideat ja tekijät ovat aina tervetulleita. Tässä esimerkkejä toiminnastamme:
- Toiminnallisia perhetapahtumia
- Infotilaisuuksia kristillisestä kasvatuksesta, koulustamme ja päiväkodistamme
- Vanhempainkouluja kristillisen kasvatuksen teemoista

Jäsenhakemuksen voi täyttää alla olevalla jäsenhakemuslomakkeella. 


Muu tukeminen

Kaikki rukoustuki ja talkooapu on aina tervetullutta ja ensiarvoista! Jos haluat tukea työtämme lahjoituksella, voit tehdä sen tilille Nordea FI04 1794 3000 0049 54. Saaja Lappeenrannan kristillinen kasvatus ry.


Käytäthän aina viitenumeroa:

- Lahjoitus päiväkodille, viitenumero: 8617
- Lahjoitus koululle, viitenumero: 10207


Päätös rahankeräyksen toimeenpanosta: 
30.1.2018 / Kaakkois-Suomen poliisilaitos RA/2018/100 voimassaoloaika 30.1.2018-29.1.2023.

Luvan saaja ja käytännön toimeenpanija: 
Lappeenrannan kristillinen kasvatus ry

Toimenpanoalue: 
Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen alue

Kerättävien varojen käyttö: 
Kristillisen yksityisen koulutoiminnan rahoittaminen (henkilöstökulut, vuokrat ja toimintamenot) ja kristillisen päiväkodin rahoittaminen ja tukeminen (henkilöstökulut, vuokrat ja toimintamenot). Yhdistys voi kohdistaa kerättyjä varoja päiväkodin ja/tai koulun oman kiinteistön hankkimiseen.

Aika, jonka kuluessa kerätyt varat tullaan käyttämään: 
Toimintaan osoitettujen varojen osalta sen tilikauden loppuun mennessä jolloin rahankeräyslupa päättyy. Kiinteistöhankkeeseen osoitettujen varojen osalta yhdistyksen internetsivuilla tiedotetaan varojen käyttöaikataulusta, mikäli varoja ei ole käytetty luvan päättymispäivään mennessä.


 Tue toimintaamme

Kysy lisää toimintamme tukemisesta tai kerro miten haluat toimintaamme tukea. Olemme  yhteydessä muutaman arkipäivän kuluessa.

Valitsemani kannatustapa

Kummiksi 20€/kk
Kummiksi 40€/kk
Kummiksi 100€/kk
Muu tapa
Haluan lähettää viestini: *