Tue toimintaamme sinulle sopivalla tavalla


Tue meitä hankkimalla jokin edullisista tuotteistamme tai palveluistamme.


Toimintamme kaipaa tukeasi. Valitse sopivin tapa tukea ja osallistua toimintaamme. Voit liittyä kummiksi alk. 20€ kuukausilahjoituksella ja liittymällä yhdistyksemme jäseneksi voit myös olla osa tärkeää toimintaa nuorten ja lasten hyväksi. Tutustu toimintaamme oheisella videolla.Kummiksi alk. 20€/kk

Kummina lahjoitat kuukausittain valitsemasi summan koulun toiminnan tukemiseen.
Kummitoiminta ei velvoita osallistumaan yhdistyksen toimintaan.

Kannattaa voit kuukausittaisella lahjoituksella, jolla osallistut opetuksen, kiinteistön
ja henkilöstön jatkuviin kuluihin. Apusi on meille tärkeää. 


Yhdistyksellä on valtakunnallinen rahankeräyslupa, joka tarkoittaa, että Suomessa (lukuunottamatta Ahvenanmaata) voit siis ryhtyä kummiksi tai antaa kertalahjoituksen vapaasti ilman yhdistyksen jäsenyyttä. 

Yhdistyksen jäseneksi liittymällä voit kuitenkin ryhtyä kummiksi mistä päin maailmaa tahansa. Kummi-toiminta yrityksille

Tarjoamme myös suomalaisille yrityksille tilaisuuden tehdä hyvää lasten ja nuorten kasvatuksen ja koulutuksen mahdollistamiseen. Yrityksen kummina lahjoitetut varat käytetään koulun kiinteisiin kuluihin sekä toiminnan kehittämiseen. Kummius tarjoaa näkyvyyttä, hyvien arvojen mukaista kannatustoimintaa sekä koululaisten kanssa yhteistyössä toteutettavia kampanjoita. 

Yhdistyksen jäseneksi

Otamme mielellämme yhdistykseen uusia jäseniä, joko vain hanketta jäsenyydellään kannattamaan, tai yhdistyksessä aktiivisesti toimimaan! Näin tärkeässä ja suuressa hankkeessa meitä ei ole koskaan liikaa! Jäsenille postitamme Infokirjeen toiminnastamme ja koulun ja päiväkodin kuulumisista muutaman kerran vuodessa. 

Jäsenyyden hinta on 50€/vuosi ja jäsenenä voit valita kuinka aktiivisesti osallistut mukaan yhdistyksemme toimintaan.

Yhdistyksen jäsenenä voit olla mukana monenlaisissa kampanjoissa. Ja itse voit ideoida lisää hankettamme tukevaa toimintaa. Uudet ideat ja tekijät ovat aina tervetulleita. Tässä esimerkkejä toiminnastamme:
- Toiminnallisia perhetapahtumia
- Infotilaisuuksia kristillisestä kasvatuksesta, koulustamme ja päiväkodistamme
- Vanhempainkouluja kristillisen kasvatuksen teemoista

Jäsenhakemuksen voi täyttää alla olevalla jäsenhakemuslomakkeella. 


Kampanjat:

www.luontaistukku.fi osoitteesta voit tilata lisäravinteita ja vitamiineja, koodilla OMENAPUU saat -10% alennusta ja tuet samalla Omenapuun päiväkodin ja koulun toimintaa.

Muu tukeminen

Kaikki rukoustuki ja talkooapu on aina tervetullutta ja ensiarvoista! Jos haluat tukea työtämme lahjoituksella, voit tehdä sen tilille Nordea FI04 1794 3000 0049 54


Käytäthän aina viitenumeroa:
- Lahjoitus, viitenumero: 10207

Mobilepay:

90109


Päätös rahankeräyksen toimeenpanosta: 
3.3.2023 / Poliisihallitus RA/2023/277 voimassaoloaika 3.3.2023 alkaen.

Luvan saaja ja käytännön toimeenpanija: 
Kristillinen kasvatus Omenapuu ry

Toimenpanoalue: 
Suomi, lukuunottamatta Ahvenanmaata

Kerättävien varojen käyttö: 
Kristillisen yksityisen koulutoiminnan rahoittaminen (henkilöstökulut, vuokrat ja toimintamenot). Yhdistys voi kohdistaa kerättyjä varoja päiväkodin ja/tai koulun oman kiinteistön hankkimiseen.

Aika, jonka kuluessa kerätyt varat tullaan käyttämään: 
Toimintaan osoitettujen varojen osalta sen tilikauden loppuun mennessä jolloin rahankeräyslupa päättyy. Kiinteistöhankkeeseen osoitettujen varojen osalta yhdistyksen internetsivuilla tiedotetaan varojen käyttöaikataulusta, mikäli varoja ei ole käytetty luvan päättymispäivään mennessä.


 Tue toimintaamme

Kerro, miten haluat tukea toimintaamme. Voit myös kysyä lisää toimintamme tukemisesta. Olemme  yhteydessä muutaman arkipäivän kuluessa.

Valitsemani kannatustapa

Kummiksi 20€/kk
Kummiksi 40€/kk
Kummiksi 100€/kk
Muu summa tai muu tapa
Haluan lähettää viestini: *