Päiväkoti Omenapuu

Päiväkoti Omenapuu on yksityinen päiväkoti, jonka ylläpitäjä on Lappeenrannan kristillinen kasvatus ry. 

Päiväkoti Omenapuu on hyväksytty Lappeenrannan kaupungin päivähoidon palvelusetelipalvelujen tuottajaksi sekä esiopetuksen järjestäjäksi.

Päiväkodissa on tällä hetkellä 35 hoitopaikkaa, sisältäen esiopetusryhmän seuraavana vuonna kouluun lähteville lapsille.

Päiväkoti
Ruukinmäentie 2, Lappeenranta
044-335 7360
paivakoti.omenapuu@gmail.com

Tutustu toimintaan tarkemmin:

Päiväkotilaisille

Päiväkotimme on auki arkisin klo 6.30-17.00. (tarvittaessa klo 6.00-17.30). Noudatamme toiminnassamme Lappeenrannan kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaa ja toimintaamme sisältyvät kaikki samat sisältöalueet kuin kunnallisissa päiväkodeissa. Omenapuussa myös kristilliset arvot ja luonnon läheisyys ovat tärkeitä toimintakulttuuriin vaikuttavia asioita. Molemmat opettajistamme ovat Metsämörrikoulutettuja ja etenkin isommat lapset retkeilevät luonnossa viikoittain. Pienessä yksikössä pyrimme luomaan lapselle kasvurauhan ja mahdollisuuden kiireettömiin kohtaamisiin. Iloksemme olemme saaneet sensitiivisestä kasvatuksesta kiitostakin.

Omenapuussa saadaan nauttia oman keittiön palveluista, joten lapset saavat joka päivä herkullista vastavalmistettua ruokaa. Ruokalista noudattaa pääsääntöisesti kaupungin päiväkotien ruokalistaa.

Lapselle hoitopaikka

Varhaiskasvatuspaikkaa haetaan ottamalla yhteyttä suoraan päiväkotiimme. Suosittelemme hakemaan paikkaa ajoissa. Voit myös soittaa ja tiedustella mahdollisesti vapautumassa olevia paikkoja. Palvelusetelisopimuksen vuoksi varhaiskasvatus meillä on perheelle samanhintaista kuin kaupunginkin päiväkodeissa. Myös yksityinen sijoitus lähikunnista on mahdollinen.